Bugün 15 Ekim 2018 Pazartesi Hakkımızda Öğrenci Görüşleri Sıkça Sorulanlar Bizi Takip Edin
 

 
Ana sayfa > Vize Danışmanlık > İngiltere Vizesi
İngiltere Öğrenci Vizesi


İngiltere Turist Vizesi İçin Gerekli Belgeler

Kişisel belgeler;

* En az 6 ay geçerliliği olan pasaport,

* Varsa eski pasaportlarınız

* 2 adet fotoğraf (Fotoğraf 3.5 x 4.5 cm ebadında olmalı, yüzünüz ve omzunuz net görünmelidir) ve nüfus cüzdanı fotokopisi (yalnızca 5 yaşından küçük çocuklar için)

* Vukuatlı nüfus kayıt örneği


Konaklama:
İngiltere’de arkadaşınızı / akrabanızı ziyaret edecekseniz,

Davetiye,

Davetçinize ait pasaport, vize ya da oturma izninin fotokopisi,

Davetçinize ait bir adet fatura örneği,

İngiltere’de bir otelde kalacaksanız otele ait rezervasyon,



Ulaşım:
Varsa Uçak bileti rezervasyonu


Finansal:
İngiltere’ye seyahat edeceğiniz süre içerisinde masraflarınızı karşılayabileceğinizi gösteren belgeler sunmanız istenecektir. Bu belgeler size ya da ailenizde bulunan bir kişiye ait olabilir;

* Banka hesap cüzdanları / hesap ekstreleri (son 3 ayı gösterir olmalıdır)

* Kira geliri varsa kira kontratları fotokopileri,

* Varsa tapu ve araç ruhsatı fotokopileri,

Başvuru sahibi ya da sponsoru çalışan ise,

* Son 3 aylık maaş bordroları

* İş yerinden seyahat süresince izinli olduğuna ve dönüşte çalışmaya devam edeceğine dair mektup,

Başvuru sahibi ya da sponsoru kendi işinin sahibi / ortağı ise,

* İş yerine ait Vergi Levhası, Oda Sicil Kaydı, Faaliyet Belgesi, Ticari Sicil Gazetesi, varsa İmza Sirküsü.

Başvuru sahibi öğrenci ise Öğrenci Belgesi,

Başvuru sahibi 18 yaşından küçük ve yalnız ya da ebeveynlerinden sadece biri ile seyahat edecekse noter onaylı muvafakat name,

Yukarıda bulunan liste turist vizesi başvuruları için hazırlanmış standart bir listedir. Vize başvuruları kişiye özeldir, bu sebeple istenilen ya da gerekli olan evraklar başvuru sahibinin durumuna göre değişiklik gösterebilmektedir.

Vize evraklarının tercüme edilmesi danışmanlık hizmet bedeline dahildir.

İngiltere Öğrenci Vizesi İçin Gerekli Belgeler

* Dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerli pasaport
* Son 6 ay içerisinde çekilmiş 3,5 cm x 4,5 cm ebadında 2 adet vesikalık fotoğraf
* Vukuatlı nüfus kayıt örneği
* Adli Sicil kaydı
* Türkiye’de öğrenciliği devam edenlerin okudukları okuldan öğrenci belgeleri ve transkript
* Eğitim alınan özel İngilizce kursları varsa bu kurslardan alınan sertifikalar.
* Yurtdışında eğitim göreceğiniz okuldan alinmiş kabul mektubu
* Yurtdışında konaklayacağınız yer ile ilgili adres bilgisi (yurt,otel vb )
* Yurtdışında eğitim ve yasam giderlerinizi nasıl karşılayacağınızı kanıtlar belgeler. Size ya da ailenize ait gelir belgeleri ve banka hesap bilgileri.

* Aileniz ya da size ait
- Varsa tapu ve araç fotokopileri
- Kira geliri varsa kira kontratı

Yukarıda bulunan liste öğrenci vizesi başvuruları için hazırlanmış standart bir listedir. Vize başvuruları kişiye özeldir, bu sebeple istenilen ya da gerekli olan evraklar başvuru sahibinin durumuna göre değişiklik gösterebilmektedir.

Vize evraklarının tercüme edilmesi danışmanlık hizmet bedeline dahildir.

İngiltere Ticaret Vizesi İçin Gerekli Belgeler

İş Ziyareti Belgeleri:
* İngiltere’de katılacağınız iş toplantısına dair (konferans, iş görüşmesi, toplantı olabilir) davetiye ya da kayıt belgesi,

Kişisel belgeler;

* En az 6 ay geçerliliği olan pasaport,

* Varsa eski pasaportlarınız

* 2 adet fotoğraf (Fotoğraf 3.5 x 4.5 cm ebadında olmalı, yüzünüz ve omzunuz net görünmelidir) ve nüfus cüzdanı fotokopisi (yalnızca 5 yaşından küçük çocuklar için)

* Vukuatlı nüfus kayıt örneği


Konaklama:
İngiltere’de bir otelde kalacaksanız otele ait rezervasyon,


Ulaşım:
Varsa Uçak bileti rezervasyonu


Finansal:
İngiltere’ye seyahat edeceğiniz süre içerisinde masraflarınızı karşılayabileceğinizi gösteren belgeler sunmanız istenecektir. Seyahat masraflarınızı karşılayan kişi ya da kuruma ait,

* Giderlerinizin karşılanacağına ve izinli olduğunuza dair antetli kağıda yazılmış bir dilekçe,

* Son üç aylık bordronuz

* Türkiye’deki firmaya ait Vergi Levhası, Faaliyet Belgesi, Oda Sicil Kaydı ve Ticari Gazete Örneği,

* Banka hesap dökümü,

Yukarıda bulunan liste ticari vize başvuruları için hazırlanmış standart bir listedir. Vize başvuruları kişiye özeldir, bu sebeple istenilen ya da gerekli olan evraklar başvuru sahibinin durumuna göre değişiklik gösterebilmektedir.

Vize evraklarının tercüme edilmesi danışmanlık hizmet bedeline dahildir.

Detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz.
Bilgi İstek Formuu
Eduworld © Tüm hakları saklıdır. Ana sayfa | Kurumsal | Akademik Programlar | Sertifika ve Diploma | Dil Okulları | Yaz Okulları | Vize Danışmanlık | İletişim